Det finns hopp för USA med Diane Sares övermänskliga valkampanj

Det finns hopp för USA med Diane Sares övermänskliga valkampanj

Ett brett stöd finns i amerikanska folket för att mobilisera mot krigshökarnas och Wall Street representant i kongressen, Senatens majoritetsledare Chuck Schumer. Han beskyddas av totalt korrupta ledare för New York, som höjde antalet underskrifter för kandidatregistrering från 15.000 registrerade väljare till 45.000 för att omöjliggöra för oberoende kandidater att kunna ställa upp mot Schumer i valet i november. Namnen skulle dessutom samlas under endast sex veckor och vara fördelade på olika valdistrikt. LaRoucherörelsens Diane Sare bestämde sig för att anta den avsiktligt hopplösa utmaningen och efter en bred mobilisering av arga väljare i ur och skur gick man den 31.5 i land med det övermänskliga uppgiften att samla in gott och väl över 45.000 formulär med namnunderskrifter.
Dianne Sare med medarbetare som samlat 45.000+ formulär för kandidatregistrering till senatorsvalet i delstaten New York november 2022
Även om inte valregistreringen ännu kan bekräftas innan överklagandeperioden är över, så är den framgångsrika namninsamlingen ett bevis på att det finns hopp för USA med ilsket och välorganiserat motstånd mot den amerikanska krigs- och bankpolitiken, ett motstånd som arbetar med ett ett fullt utarbetat alternativ bestående av LaRouches fyra lagar för finansreform, massiv infrastrukturuppbyggnad och satsning på hög produktivitet med högteknologiska storsatsningar.
Hör denna Manhattandialog med Suzanne Klebe, Gerald Rose samt Anastasia Battle, som var med och kan berätta om hur miraklet med Diane Sares namninsamling organiserades med en sann amerikansk fighting spirit. I dialogen presenteras Schillerinstitutets nästa internationella onlinekonferens den 18-19 juni där LaRouches program skall diskuteras som nyckeln till ett fredsprogram.   https://laroucheorganization.com/article/2022/06/04/new-security-and-development-architecture-jubilee-year-larouche-and-lincoln-not
I sin valkampanj för att bli senator till kongressen i Washington och ersätta krigsförspråkaren och knarkliberalen Chuck Schumer, har Dianne Sare pekat på att den rasistiske massmördaren i Buffalo bar Azovs märke på sig. I detta uttalande från Buffalo fördömer hon USA-stödet till Azov-nazisterna i Ukraina: https://www.sareforsenate.com/diane_sare_on_the_nazi_killings_in_buffalo_and_the_u_s_support_for_nazis_in_ukraine#.YoKJ1dboNSQ.facebook   Det är också en länk till hennes hemsida för att kunna följa hennes kampanj.

Senaste Nytt