Klargör vad svenska marinen gjorde vid Nord Stream två dagar före sabotaget!

Sanningen om sabotaget av Nord Stream hemlighålls av Sverige!

Det senaste Nord Stream-avslöjandet diskuterades på onsdagsmötet den 8.3 2023 med Schillerinstitutet. Ulf Sandmark och Kjell Lundquist rapporterade om de nu växande protesterna i Sverige och internationellt mot Nato och kärnvapenkrigshotet, om åtgärder mot prisexplosionen och nya paradigmet för säkerhet och ekonomisk utveckling med nya finanssystemet.

Det finns ingen möjlighet att en Ukrainagrupp på sex personer med ett vanligt fartyg kunde genomfört terrordådet. Det fastslogs av bland andra bloggaren Håkan Bergmark som deltog. Bergmark har på sin blogg i detalj följ händelseutvecklingen kring attentatet mot Nord Stream, bl.a med utgångspunkt från sina erfarenheter och kontakter som röjdykare i svenska marinen.

Den svenska mörkläggningen av bevismaterialet som åklagaren låtit samla in från havsbotten visar att Sveriges samarbetspartners är bakom sabotaget. Orsaken till den svenska marinens närvaro på brottsplatserna (se bild) dagarna innan måste också klarläggas.

Nu måste bevismaterialet delges grannländernas utredningar inklusive Rysslands. Den fortsatta mörkläggningen undergräver ytterligare Sveriges demokratiska beslutsfattande om säkerhetspolitiken. En anslutning till Nato skulle kunnat uteslutas om det tidigare kunnat fastslås att alliansen angriper sina egna medlemsländer. Natos militära vågspel mot Ryssland och Kina skulle kunnat nedtrappas och många liv räddats i Ukrainakriget.

Mörkläggningen är katastrofal för Sverige regering, myndigheter och framtid eftersom den totalt undergräver landets internationella trovärdighet och möjlighet att lösa den dramatiska kollapsen av ekonomi och samhällsfunktioner.

 

Här hittar du kallelserna och videoupptagningarna för dessa Onsdagsmöten. De finns alltid på Schillerinstitutets Whatsapp-grupp som du kan gå med i genom länken: https://chat.whatsapp.com/JCkUoaaSY6CGm5bkwUmiml .

Du kan också finna dem på:

Facebook: https://www.facebook.com/Schillerinstitutet/ eller

Telegram https://t.me/SchillerInstitutetSE

Senaste Nytt