Stoppa Youtubeförsöket att stänga Helga Zepp-LaRouches Schillerinstitut!

Stoppa Youtubeförsöket att stänga Helga Zepp-LaRouches Schillerinstitut!

10 november (EIRNS)—Tidigt i morse tog Youtube till den extraordinära och grundlösa åtgärden mot en video som lagts upp på Schillerinstitutets Youtubekanal för 10 (tio) månader sedan, som Youtube skrattretande hävdade innehöll ”förföljelse och cybermobbning” och använde detta som ursäkt för att ge en ”varning” som nu förbjuder Schillerinstitutet från att vare sig lägga upp eller liveströmma videor på Youtube under en vecka. De gjorde detta med tidsmässig precision för att försöka censurera och förstöra Schillerinstitutets kommande internationella konferens den 13-14 november, som skulle ha sänts live på Youtube.

Vem som tjänar på (cui bono) på denna Youtubeattack borde vara uppenbart. Förutom just denna konferens har själva Schillerinstitutet och dess grundare Helga Zepp-LaRouche klivit fram som ett stort strategiskt hinder för de planer som det konkursmässiga och desperata transatlantiska finansetablissemanget vill använda för att genomdriva sin malthusianska ”slutliga lösning” på krisen: En ”Grön omställning” med avindustrialisering och avfolkning; en hyperinflationär spekulativ explosion; och eviga krig riktade mot i synnerhet Ryssland och Kina.

Särskilt under de tio månaderna sedan den ”anstötliga” videon publicerades har Schillerinstitutet skjutit upp i förgrunden internationellt som en ledande förespråkare för en växande antimalthusiansk allians mellan olika grupperingar runt om planeten, i hög grad just genom sådana konferenser som den som kommer att ske den 13-14 november. Avsikten från Youtube—och det konkursmässiga finansetablissemang som ger dem order — är de facto att permanent tysta Schillerinstitutets röst.

Det kommer inte att ske. Schillerinstitutet har gjort alternativa strömningsarrangemang för konferensen. Youtubeattacken kan kraftfullt slås tillbaka och göra konferensen den 13-14 till finansetablissemangets värsta mardröm. Sprid ordet, erbjud dig att hjälpa till att strömma och cirkulera så brett som möjligt följande pressmeddelande.

 

Schillerinstitutets svar på Youtubeattacken: Det är någon som inte vill att du skall känna till Schillerinstitutet

10 november (EIRNS)— En Youtubevideo som är tio månader gammal används för att censurera Schillerinstitutet bara dagar innan dess internationella konferens den 13-14 november! (https://schillerinstitute.com/blog/2021/11/11/conference-all-moral-resources-of-humanity-have-to-be-called-up-mankind-must-be-the-immortal-species/)

 

Tidigt på morgonen onsdagen den 10 november fick Schillerinstitutet meddelandet om att YouTube, efter “ha granskat er innehåll”, hade dragit slutsatsen att ”vi tyvärr anser att det strider mot våra gruppregler.” Schillerinstitutet har därför blivit avstängt från Youtube under en vecka och får inte använda plattformen för att strömma sin konferens denna helg.

 

Rubriken på den förbjudna videon var “En mer perfekt [amerikansk] union genom motsägelsernas sammanfallande: Martin Luther King och det amerikanska presidentämbetet” (https://schillerinstitute.nationbuilder.com/for_a_citizens_commission_on_truth_in_elections) och den lades upp den 18 januari, 2021, för tio månader sedan men har nu tagits bort. (https://www.youtube.com/watch?v=BHhtqM3UOjY)

 

Videon visade en tretimmars diskussion med deltagare från olika politiska övertygelser om frågor som rörde amerikanska val, om beslut av “stora teknologiföretag” om vilka åsikter som tilläts och vilka som undertrycktes och skapandet av en mer perfekt union med fredliga medel.  Helga Zepp-LaRouches tal hade rubriken: “Skönhet inte våld: Beethoven, Schiller och idén om det sublima.” Videoklipp från tal av medborgarrättskämpar visades i ett avsnitt som hette: “Kärlek besegrar hat” om en Schillerinstitutkonferens från 1995 om kreativ icke-våldsaktivism.”

 

Absurt nog hävdar Youtube att Schillerinstitutets arrangemang strider mot dess regler om ”förföljelse och cybermobbning”, definierad som ”innehåll som förhärligar och anstiftar våld”. Detta är helt galet.

 

Även om videon är borta, kan man läsa vad den innehåller i denna EIR-artikel. (https://larouchepub.com/other/2021/4804-what_is_to_become_of_our_republic.html)

 

Schillerinstitutet överklagar nu beslutet av Youtube och kommer att skaffa fram alternativa strömningstjänster för sin konferens den 13-14 november.

 

Slå tillbaka mot censuren genom att sprida kunskapen om konferensen denna kommande helg, (https://schillerinstitute.com/blog/2021/11/11/conference-all-moral-resources-of-humanity-have-to-be-called-up-mankind-must-be-the-immortal-species/) Temat för konferensen är: Mänsklighetens alla moraliska resurser måste mobiliseras: Människan som art måste vara odödlig! (“All Moral Resources of Humanity Have To Be Called Up: Mankind Must Be the Immortal Species!”) Besegra Big Tech genom hjälpa till att strömma den på din egen plattform (co-streaming).

Kontakta oss här för att bli en co-streamer: info@schillerinstitute.com

 

 

Schillerinstitutets  internationella konferens 13-14 november, 2021

Mänsklighetens alla moraliska resurser måste mobiliseras: Människan som art måste vara odödlig!

 

Fullständig talarlista finns nu på https://schillerinstitute.com/blog/2021/11/11/conference-all-moral-resources-of-humanity-have-to-be-called-up-mankind-must-be-the-immortal-species/

 

Panel 1: “Kan en strategisk kris mellan stormakterna undvikas?

(Lördag 13 november kl 16 svensk tid)

 1. Helga Zepp-LaRouche, ordförande och grundare, Schillerinstitutet: Inledningsanförande
 2. Representant för Ryssland
 3. Representant för Kina
 4. Dr. Andrey Kortunov (Ryssland), Chef, Ryska rådet för internationella frågor (RIAC); “Finns en väg för förbättrade relationer mellan USA och Ryssland?”
 5. Överste Richard H. Black (USA Ret.) f.d. delstatssenator; fd. chef för amerikanska arméns brottmålsavdelning, Pentagon; “Relationerna USA-Kina: Potentialen för att undvika krig respektive för samarbete”

 

Panel 2: “Den fysiska ekonomins vetenskap”

(Lördag den 13 november kl 20 svensk tid)

 1. Paul Gallagher (USA), Medredaktör, Executive Intelligence Review; Inledningsanförande; “Att stoppa dagens hyperinflationära politik.”
 2. Professor Pino Arlacchi (Italien), Professor i sociologi vid Sassaris universitet, fd. chef för FN:s kontor för bekämpning av droger och brottslighet (UNODC), fd. rapportör om Afghanistan för Europaparlamentet; “Hur skall den kommande katastrofen i Afghanistan undvikas”
 3. Talare från Pakistan
 4. Talare från Afghanistan
 5. Dennis Small (USA), Ibero-Amerika-ansvarig, Executive Intelligence Review, “En strategi för att krossa AB Narkotika i det 20:e århundradet”
 6. Billy Anders Estimé (Haiti), Medgrundare, Café Diplo Haiti
 7. Dr. Joycelyn Elders (USA), fd. amerikansk Hälsominister

 

Panel 3: “Det finns inga gränser för tillväxt i universum”

(Söndag den 14 november kl 16 svensk tid)

 1. Jason Ross (USA), Vetenskaplig rådgivare, Schillerinstitutet; Inledningsanförande, “LaRoucherörelsens roll i segern över malthusianismen.”
 2. Dr Augustinus Berkhout (Nederländerna), Professor emeritus i geofysik, Delfts universitetet för teknologi, Medlem Kgl. Nederländernas akademi för konst och vetenskap; “Budskap till de unga vid COP26”
 3. Professor Sergey Pulinets (Ryssland), Rymdforskningsinstitutet, Moskva, Ryssland; Ryska vetenskapsakademin (RAS); “Förutsägelser av jordbävningar vid vetenskapens frontlinjer”
 4. Professor Carl Otto Weiss, PhD (Tyskland), fd. chef och professor vid tyska huvudinstitutet för mätvetenskap, Braunschweig, Tyskland
 5. Vetenskapsman från Elfenbenskusten 
 6. Dr Kelvin Kemm (Sydafrika), fd. styrelseordförande för sydafrikanska atomenergibolaget (NECSA), nuvarande direktör och CEO, Stratek Business Strategy Consultants, Pretoria.
 7. Prof. Franco Battaglia (Italien), Professor i Fysisk kemi vid universitetet i Modena; Medlem av initiativkommittén för uppropet om Antropogen global uppvärmning (juni 2019, Italien); “Nobelprisvinnarnas klimatmodeller är fel”
 8. Delstatssenator Mike Thompson (USA-Kansas), Ordförande, Senatens utskott för affärsdrivande verken; “Använd inte vetenskapen som vapen”

 

Panel 4: “Skönheten i den sanna mänskliga kulturen” (Söndag den 14 november kl 20 svensk tid) Moderator: Diane Sare (USA), Schillerinstitutet

 1. Jacques Cheminade (Frankrike), Ordförande, Solidarite et Progres: Inledningsanförande
 2. Helga Zepp-LaRouche (Tyskland), ordförande och grundare, Schillerinstitutet
 3. Amerikanska lärare; “Utbildning i USA och i Kina idag”
 4. Professor Ole Doering, PhD (Tyskland), Sinolog och filosof
 5. Talare från Afghanistan

 

Trots att Youtube försöker stoppa utsändningen av konferensen, kommer den att bli av på något sätt. Hur du skall koppla upp dig meddelas när det blir klart på: https://schillerinstitute.com/

Med tanke på Youtubeattacken blir det uppenbarligen en extremt kraftfull internationell konferens med toppfolk från de viktiga länderna och experter från olika viktiga sakområden. Konferensen kommer att sortera fram idéerna som verkligen kan få ordning på det ytterst farliga läget där hela länder som Afghanistan och Haiti står i en upprörande konstgjort skapad matbrist för 95 procent av befolkningen. De är på väg mot massvält eller massflykt om inte Västvärlden stoppar de finansiella blockaderna och istället börjar hjälpa till. Västvärlden borde skämmas! Dessutom är det en mycket hög risk för globalt storkrig. Det pågår en konstgjord energikris. Det pågår en finanskris. Allt bottnar i en kulturkris som vi behöver ändra på med en kulturell renässans där det sköna, det sanna och det rätta sätts i centrum. Schillerinstitutet har en unik förmåga att samla krafter att kunna ingripa, men med det följer också ett otroligt stort ansvar.

 

Stöd Schillerinstitutet: Bli medlem eller bidra till verksamheten!

Medlemsavgiften per år är 1200 kr. För studerande och pensionärer 600 kr. Utökat medlemskap med publikationer 3000 kr. Medlemsavgiften kan också betalas som månadsavgift 100, 50 eller 250 kr/månad.
Betala medlemsavgiften till Schillerinstitutets PG 580049-5. Det går också att betala med Swish till Ny Solidaritet 1230462218.
För betalningar från utlandet använd IBAN SE96 9500 0099 6034 0580 0495, BIC-kod: NDEASESS
Kontakta kassör Kjell Lundqvist +46 709703921 om du vill beställa en blankett för Autogirobetalning.
För att upprätta kontakt, lämna epostadress och ställa frågor: Skriv till schiller-institutet@nysol.se

Senaste Nytt