Se videon från VÅRTRÄFFEN på temat Världsfred och glädjeskapande

Se videon från VÅRTRÄFFEN på temat Världsfred och glädjeskapande

Se videon på vårträffen här: https://youtu.be/Y6mo9Aogytk

Den 29.4 bjöd Schillerinstitutet och Motivation Center medlemmar, vänner och intresserade till en samling för att i enkla former träffas personligen i ett första öppet Fredsforum. Mötet var ett samarrangemang mellan Schillerinstitutet och företaget Motivation Center på temat ”Världsfred och glädjeskapande”.

På programmet stod en utfrågning av Schillerinstitutets Sverigeordförande civilekonom Ulf Sandmark och av Josef Al-Geilani krigsöverlevare, motiverande samtalscoach och grundare av MotivationCenter med möjlighet till frågor från deltagarna och därefter mingel. Moderator var Anders Wallin från Inner Power Centre.

Dagordning/Program.

00:00 Videon börjar när moderator Anders Wallin har inlett intervjun av Josef Al-Geilani grundare av MotivationCenter som berättar om varför han startat det och vad de gör för att hjälpa människor. Josef berättar från sina erfarenheter hur viktigt det är att skapa glädje och hur man finner kraft till det även under under utmanande tider.

12.50 Publikutfrågning av Josef.

29:24 Intervju med Ulf Sandmark som berättar om varifrån Schillerinstitutet hämtar sin optimism även i dagens krisläge nära världskrig och arbetet för att främja lösningar och hopp.

42:40 Publikutfrågning av Ulf.

59:53 Slut på utfrågningarna och allmänt mingel.

Du når företaget Motivation Center på https:\\motivationcenter.se.

Bästa sättet att lära känna bredden på Schillerinstitutets arbete för fred och ekonomisk utveckling är lyssna på några av talen på den stora konferensen den 15-16 april 2023 eller någon av de internationella seminarier och konferenser som kommer att ske de närmaste veckorna: https://schillerinstitutet.se/konfere…

Vill du stödja eller bli medlem i Schillerinstitutet gör det på Pg: 580049-5 eller till Swish1230462218 (där Ny Solidaritet står som mottagare). Medlemsavgift är 1.200 kr per år ELLER 3000 kr per år eller 250 kr/månad inklusive publikationerna EIR Online och EIR Daily Alert. För studenter, arbetslösa och pensionärer är medlemsavgiften 600 kr per år.

För betalningar från utlandet använd IBAN SE96 9500 0099 6034 0580 0495, BIC-kod: NDEASESS.

Bästa nyhetsbrevet EIR Daily Alert Online kommer med tio notiser varje morgon av dagliga nyheter för det internationella arbetet för fred och en ny Rättvis ekonomisk världsordning/Nytt finanssystem. Den sammanställs av EIR-redaktionerna i Washington, USA och Wiesbaden, Tyskland. Ordinarie pris för årsprenumeration är SEK 6000. Se här för smakprov på dessa dagliga nyheter: https://larouchepub.com/press_release…

Genom Schillerinstitutet kan du också abonnera på den internationella veckotidskriften med fördjupade analyser och idédebatt Executive Intelligence Review Online Årsprenumeration SEK 3600. Se innehållsförteckning på senaste numret här: https://larouchepub.com/

Betalning till Schillerinstitutet görs på Pg: 580049-5 eller till Swish1230462218 (där Ny Solidaritet står som mottagare).

 

Är det något du undrar om nu eller vill du bli kallad till nästa Fredsforum i Stockholm, så hör av dig till Schiller-institutet@nysol.se eller Ulf Sandmark 0736937896

eller motivation@motivationcenter.se.

Senaste Nytt