Klargör vad svenska marinen gjorde vid Nord Stream två dagar före sabotaget!

Klargör vad svenska marinen gjorde vid Nord Stream två dagar före sabotaget!

Svenska fartygens rörelser på platserna där Nord Stream sprängdes, enligt DN 1.10-22

Tryck som flygblad

Terrordådet mot Nord Stream 1+2 kan avgöra hela Europas framtid. Det är en krigshandling mot stora ryska och tyska ekonomiska och politiska intressen. Det är ett angrepp på en grundval för freden i Europa. Det är Mackinders brittiska geopolitik att blockera samarbetet mellan Tyskland och Ryssland, som gett vår olyckliga kontinent två världskrig och Kalla kriget.

Om Tyskland och Europa låter sig domineras av USA och Storbritannien på detta sätt kommer inte bara miljoner människor frysa och hungra i Europa i vin-ter. Tyska industrier som är ryggraden i Europas ekonomi, kommer att stänga. I krisen kommer regeringar i Europa att störtas och ersättas med nya okända krafter.

Tyskland kommer att tvingas skicka de tunga vapen till Ukraina som förbundskansler Olaf Scholz hittills vägrat skicka och kanske även skicka trupper och dras in i krig med Ryssland. Inte för att hjälpa Ukraina, utan offra det för geopolitiken att försvaga Ryssland. Sedan står krig med Kina på tur.

 

Skall Sverige låta sig domineras?

Störningen av gastillförseln är en attack också mot energi- och råvaruförsörjning till svensk industri och allmänhet. Den svenska regeringen och myndigheterna tiger krampaktigt om vad som har hänt trots att det inte finns någon annan som hade motiv, kapacitet och möjlighet att göra detta terrordåd än USA i samverkan med några allierade. Frågan är om Sverige är en av dessa allierade?

Sverige, liksom Danmark, övervakar all trafik till havs och i luften i området. Svenska marinen hade dessutom fartyg på plats i två dygn vid gasledningen innan sprängningarna och, enligt Dagens Nyheter den 1.10, krigsfartygen rörde sig fram till sprängplatserna och stängde av transpondern där.

Marinens verksamhet på platsen för terrordådet gjordes av svenskt manskap med svensk militär ledning som står under kontroll av svenska regeringen. Svenska folket har rätt att veta vad Marinen gjorde där. Svenska folket har rätt att veta om landet har deltagit i terrordådet, krigshandlingen mot Ryssland och Tyskland. Svenska folket har rätt att veta om Sverige är i krig och vem som i så fall har bestämt detta?

Nu måste regeringen omedelbart visa att man har kontroll över militären och rapportera vad man vet. Det är det enda sättet som förtroendet för den svenska ledningsstrukturen kan upprätthållas bland det svenska folket.

Det måste bli slut på fribiljetten för hemlig-verksamheterna, som med förevändning av militär säkerhet äventyrar Sveriges medborgares liv och rykte. Det måste bli slut på denna baksätesstyrning av svenska försvars- och utrikespolitiken!

Vi har sett nog av det tidigare kring ubåtsaffärerna då svensk militär och några invigda politiker, i hemligt samarbete med amerikanska ubåtar, styr-de om den svenska utrikes- och försvarspolitiken. Samma sak när Estonia sänktes under hemlig vapensmuggling. Under hela efterkrigstiden har Sverige genom Natos hemliga nätverk Gladio samarbetat med gamla nazistnätverken från Hitlertysklands östfront, vilka enrollerades av västvärldens underrättelsetjänster. Detta samarbete med Stephan Banderas nazilegioner har sömlöst fortsatt i svenska försvarets militära träning av Ukrainas nazistbataljoner.

Nu är det allvar! Svenska folket måste vara med i beslutsprocessen om Sverige skall delta i krigshandlingar och krig! Det hemliga militära samarbetet får inte vara den svans som viftar på hela svenska samhällskroppens inriktning och politik!

 

Det hotar också vår yttrandefrihet.

Schillerinstitutet har uppmanat alla länder som deltar i FN:s generalförsamling att stöda ett upprop för att radera listorna personer som ska elimineras enligt de ukrainska myndigheterna. Den ökända Myrotvoretslistan på nästan 200.000 personer, där journalister som dödas markeras med texten ”eliminerad”, har länge varit under behandling i FN:s kommission för mänskliga rättigheter. Den14 juli offentliggjordes en ny lista med 72 journalister, politiker, akademiker och fredsdebattörer i Europa, USA och Indien av den naziledda ukrainska myndigheten ”Centret för att motverka desinformation”. Helga Zepp-LaRouche och 30 andra talare på Schiller-institutets konferenser är högt på den listan, inklusive Schillerinstitutets ordförande i Sverige, Ulf Sandmark och fredsforskaren Jan Öberg, Lund. Även detta en dödslista eftersom den samordnas med elimineringslistan Myrotvorets. Denna lista, den 3.9 utvidgad till 95 personer, är upprättad med stöd av USA, Storbritannien och NATO. Svenska myndigheten för psykologiskt försvar deltar också i denna ukrainska myndighets möten där yttrandefriheten för journalister i Ukraina och utanför attackeras.

 

Se vidare:

Nord Stream: Biden hånar oss: https://schillerinstitutet.se/northstream-biden-hanar-oss/

Om upprop till FN om Ukraina/NATO:s hot mot yttrandefriheten: https://schillerinstitutet.se/undanroj-krigsorsakerna/

Se video av överste Richard Black om USA som enda stat med motiv, kapacitet och möjlighet att tillsammans med allierade genomföra terrordådet mot Northstream: https://schillerinstitute.com/blog/2022/10/04/video-us-col-richard-black-asks-did-u-s-nato-blow-up-the-nord-stream-pipelines/

https://www.dn.se/sverige/marinen-i-uppdrag-vid-kaliningrad-fore-explosionerna/

Här finns dokumentation om de ukrainska svarta listorna.

Flygblad: Ukrainas lista på ”informationsterrorister” måste fördömas! https://schillerinstitutet.se/ukrainas-lista-pa-informationsterrorister-maste-fordomas/

Listorna beskrivs på svenska översiktligt och bra här: https://cartagocat.wordpress.com/2022/08/27/mirotvorets-ab-peacemaker-genom-mord/

Se EIR:s presskonferens med många av de angripna journalisterna och fredsaktivisterna: https://schillerinstitutet.se/presskonferens-i-new-york-om-ukraina-natos-dodshotelser-mot-journalister-och-fredsforesprakar/  https://schillerinstitute.com/blog/2022/09/09/eir-sept-7-press-briefing-ukraine-blacklist-targets-from-the-u-s-and-abroad-speak-out-demand-congressional-un-action-to-shut-down-kiev-kill-list-operations/  https://larouchepub.com/eiw/public/2022/eirv49n38-20220930/index.html

Se dossiern i EIR: “Kiev’s ‘Info Terrorist’ List: ‘Global NATO’ Orders a Hit on Advocates of Peace;’” and “Ukraine’s Deahtlist Database: myrotvorets.center” finns i EIR, Volume 49, Number 34, September 2, 2022 on line at https://larouchepub.com/eiw/public/2022/eirv49n34-20220902/index.html .

Se panelen “Försvara rätt till fri debatt mot svarta listor och förtryck av sanningssökande” från Schillerinstitutets konferens den 10.9: https://www.youtube.com/watch?v=wj0xuNMfyPI&t=5s

Stöd Schillerinstitutet i Sverige, Swish 1230462218,

schillerinstitutet.se, schiller-institutet@nysol.se, 08/983010, Box 6057, 129 06 Hägersten, Pg: 580049-5

Senaste Nytt